Sunday 30 September 2007

plus one

It was with a blocked nose, sore throat and dear friends that I celebrated my birthday last night.





After the dinner at a cosy wine bar we went to an other bar for what was meant to be a drink, but became a hot chocolate, before we headed back to the hotel for some girls talk and then bed.

A quiet but yet definitely a very nice evening was had. And the best part was that I was with people that I love.
Thanks guys for making my night a good memory!

And thanks to all of you out there that remembered me through out the day. I appreciated all calls, emails and messages that kept coming in all day immensely.

I'm now (+ one year) older, however probably not wiser, but I'm happy anyway...

3 comments:

Anonymous said...

Hej vännen

Det har varit så kul att träffa dig!! Vi har haft det så bra i helgen. Har bara lite jobbångest nu måste jag erkänna. Men det är väl bara att acceptera läget och göra det bästa av det. Hoppas du får en bra vecka och vi ses snart!!
Kram Fia

Vän av ordning said...

Kära Ulrica, ber tusen gånger om ursäkt för att jag såsom varande klumpigast i en familj av elefanter lyckades missa Din födelsedag. Stort grattis i efterskott!!!
Randenau

Unknown said...

Hey Ulrica.
Tak for en rigtig fin fødselsdag. Det var godt at se dig og hyggeligt at møde dine venner. Selvom du jo var lidt syg og maden ikke var den bedste (det bliver italiensk næste gang); og det aldrig blev til drinks på Butique Lise og trance på Vega.. Ja så hyggede jeg mig i hvert fald.. Og man kan ikke se på dig at du nu er 26.. Du ser stadig ud som den fortryllende skovprinsesse som jeg drømmer om at møde i de svenske skove.. Desværre er jeg endnu kun stødt på elge men mon ikke jeg en dag er så heldig at møde dig derude!